52-416 Wrocław, ul. Solskiego 4/5, 723 402 723 52-131 Wrocław, ul. Wagnera 18, 71 715 01 61

Pad Thai z wędzonym tofu

Skład: makaron konjac spaghetti, cebula, marchew, pasta tamaryndowa, tofu wędzone, tofu naturalne, sos sojowy, erytrol, orzechy arachidowe, jaja, papryka chili (świeża), pieprz cayene, szczypior.

Cena: 39,99 

Pad Thai z krewetkami

Skład: makaron konjac spaghetti, krewetki (nieparzone) obrane, cebula, marchew, pasta tamaryndowa, tofu naturalne, sos sojowy, erytrol, orzechy arachidowe, jaja, papryka chili (świeża), pieprz cayene, szczypior.

Cena: 39,99 

Tatar z łososia z limonkowym wasabi

Skład: łosoś, anchois, jabłka, imbir (świeży), por, sos sojowy, nori, pasta wasabi, papryka chili (świeża), sok z limonki.

Cena: 23,00 

Keto cheddar smażony z pieczonymi rzodkiewkami

Skład: ser cheddar, jaja, pomidory koktajlowe, rzodkiewka, sos winegret rozmarynowy, boczek wędzony, keto panierka, mix sałat

Cena: 25,00 

Schab w keto-konopnej panierce z modrą KIM-CHI

Skład: keto panierka, schab wieprzowy, ziemniaki, rozmaryn, sól, pieprz, parmezan Grana Padano, olej, jaja, pasta wasabi, smalec, sos barbecue, modra kim-chi

Cena: 25,00 

Consome z kaczki

Skład: kaczka, cebula, czosnek, seler, pietruszka, marchew, imbir, kolendra, koper włoski, seler naciowy, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, makaron, papryka chili, liście limonki

Cena: 16,00 

Wegański burger z tofu i boczniakami

Skład: bułka wegńska do burgerów, pomidor, cebula czerwona, pasta z suszonych pomidorów, mix sałat, sos winegret rozmarynowy, ser cheddar wegański, tofu wędzone, grzyby boczniaki, sos barbecue

Cena: 36,00