52-416 Wrocław, ul. Solskiego 4/5, 723 402 723 52-131 Wrocław, ul. Wagnera 18, 71 715 01 61

Keto omlet z serem mozzarella i boczkiem

Skład: jaja, pomidor, sól, pieprz, śmietana, szczypior, oliwa z oliwek, rukola, ogórek świeży, roszponka, erytrytol, masło klarowane, boczek wędzony, mozzarella

Cena: 19,00 

Sernik z ricottą i malinami

Pyszny, puszysty sernik z ricottą i malinami bez dodatku cukru oraz glutenu. Skład: ricotta, śmietana, żelatyna, maliny mrożone, erytrytol, wiórki kokosowe, daktyle, orzechy nerkowca, woda

Cena: 14,00 

Keto knysza z szarpaną kaczką

Autorska KETO knysza z szarpaną kaczką. Skład: kaczka, panini keto, rzodkiewka, ogórek, majonez własny bez cukru, orzechy nerkowca, sałatka mix, śmietana

Cena: 26,00 
Tort mascarpone bez cukru

Tort mascarpone bez cukru (cały)

Tort mascarpone bez dodatku cukru, który możemy dowolnie udekorować. Skład biszkoptu daktylowego: daktyle, masło bez laktozy, erytrol, kakao, jaja, mąka pszenna. Skład biszkoptu białego: jaja, erytrol, mąka pszenna. Skład kremu: ser mascarpone, śmietana, erytrol.

Podana cena dotyczy całego tortu. Tort dostępny na zamówienie – czas realizacji 2 dni.

Cena: 200,00 
Wietnamski rosół PHO

Wietnamski rosół PHO

Rosół wietnamski PHO serwowany z fasolą mung, makaronem ryżowym, kapustą Pak-choi oraz z cienko pociętą polędwicą wołową. A wszystko to zanurzone w wołowym bulionie.

Cena: 18,00 

Wegańska Keto pizza

Pizza na własnej produkcji cieście. Skład: sól, pieprz, papryka, sos pomidorowy, ser cheddar, brokuły. (zawiera śladowe ilości laktozy).

Cena: 34,00 
Fondant z musem owocowym i lodami

Fondant z musem owocowym i lodami

Czekoladowy deser fondant z musem owocowym i lodami. Skład: czekolada bez cukru, masło, jajo, mąka pszenna, erytrytol, kakao, sos owocowy, gałka waniliowa bez cukru

Cena: 16,00 
Tatar z łososia

Tatar z łososia

Sałatka z botwniki z serem dolnośląskim i winegret rabarbarowy. Skład: łosoś, cebula czerwona, ogórek świeży, kapary, sól, pieprz, majonez szczypiorkowy, limonka

Cena: 24,00 

Sałatka z polędwiczki wieprzowej z winegretem z mango

Sałatka z polędwiczki wieprzowej z winegretem z mango. Skład: polędwiczka sous-vide, mix sałat, kiełki fasoli mung, kapusta Pak Choi, pomidory koktajlowe, masło klarowane, sos sojowy, olej sezamowy, sezam biały, ogórek świeży, cebula czerwona, soczewica czarna, pestki dyni, sos winegret mango, limonka

Cena: 25,00 

Chłodnik ze świeżych ogórków

Chłodnik ze świeżych ogórków. Skład: ogórek,gruntowy, koper włoski, czosnek, masło klarowane, koper, szczypior, mięta, mleko bez laktozy, kefir, sól, pieprz, śmietana

Cena: 14,00 
Grillowany schab z kością

Grillowany schab z kością

Grillowany schab z kością pod crustem z młodymi ziemniakami i ogórkami małosolnymi. Skład: schab wieprzowy, ziemniaki, masło, crust do schabu, majonez lniany, ogórki małosolne, koper

Cena: 23,00 

Burger wegański z wędzonym tofu

Skład: wegańska bułka do burgerów, pomidor, cebula czerwona, pasta z suszonych pomidorów, sałatka mix, sos z winegret, botwina, sos sojowy, kmin rzymski, ser cheddar wegański, tofu wędzone

Cena: 24,00